KÖSZÖNTÜNK ZENEKARUNK HONLAPJÁN!


A szentesi székhelyű Alibi Együttest 1997 óta ismerheti a közönség, amely a hosszú évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül, s az utóbbi években elmondhatja magáról, hogy az ország egyik legkeresettebb 5 fős professzionális rendezvényzenekarává vált! 

A jelenlegi felállásban 2014 decembere óta működünk, zenekarunk tagjai fiatal, képzett zenészek, akik különböző formációkban már több száz alkalommal szórakoztatták a nagyérdemű közönséget fergeteges bulikon. Az ország különböző pontjain vagyunk "vendégek" színvonalas rendezvényeken, sőt nagy örömünkre egyre többször keresnek meg bennünket a határon túlról is. (Ausztria, Románia, Szlovákia stb.) 

Az esküvőkön, rendezvényeken valamint a „klub életben” közreműködő zenekarok közül igazi érdekességnek számít az együttesünk, ugyanis a mai trendnek megfelelő hangzásvilágú  előadásainkon a hagyományos slágerek mellett különleges feldolgozásokkal is szórakoztatjuk a közönséget, természetesen élőben. 

Az Alibi "táncolható bulizenét" játszik, amely lételeme egy jó mulatságnak, ahol garantáltan táncra perdül minden korosztály. Repertoárunkban helyet kapnak olyan, általunk kedvelt előadók dalai is, melyek ritkán fordulnak elő partyzenekarok műsoraiban, ennek ellenére mindig nagyon jól fogadja a kedves közönség (pl: Quimby, Kispál és a Borz, Moloko, Dr Alban, Depeche Mode, Snow Patrol, AC/DC, stb.) 

A széles dalkínálat mellet fontosnak tartjuk a kifogástalan minőségű hangzást és az alkalomhoz illő elegáns megjelenést, ráadásul az Alibi Együttes fellépésein a zenekari szünetekben DJ gondoskodik arról, hogy a táncparkett ne maradjon üresen, így a produkció ideális választás lehet azoknak a megrendelőknek, akik a két megoldás (zenekar/Dj) között hezitálnak.

Az alábbi rendezvényeken vállalunk fellépéseket:

  • esküvők
  • céges rendezvények
  • egyetemi/főiskolai rendezvények
  • szalagavatók
  • bálok, gálavacsorák
  • utcabálok
  • fesztiválok
  • klubkoncertek

Kedves Látogató! Honlapunk menüpontjai között klikkelj kedvedre, hogy minél több információt szerezz a zenekarunkról! Látogass el blog oldalunkra, használd az ajánlatkérő felületünket, melynek segítségével még gyorsabban le tudod foglalni az együttesünket a TE bulidra is!

Reméljük hamarosan találkozunk egy általad szervezett rendezvényen is!

  

 Üdvözlettel: ALIBI Együttes