GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mekkora a zenekar helyigénye?

Minimális helyigényünk kb.5 X 2.5 m-es vagy kb. 3x4 m-es színpad vagy terület.

Rendelkezik-e a zenekar saját hangtechnikával?

A zenekar saját korszerű hangosítással rendelkezik (Electro Voice Live X tipusú), valamint ledes és lézeres fényrendszerrel. Ez a hangosítás kb. 250-300 fős rendezvényekig elegendő. Ennél nagyobb és szabadtéri koncertek esetén hangosítást igénylünk.

Vállaljátok-e a polgári szertartás hangosítását?

Amennyiben a vacsora helyszínén van a szertartás, úgy természetesen el tudjuk vállalni a hangosítást, ugyanis erre célra van egy kisebb mobil hangtechnikánk,és tudunk biztosítani egy technikust is. Ezért felárat nem számít fel a zenekar.

Mennyit játszotok egy esküvőn?

Az alap műsor- és készenléti idő 8 óra, amely a legáltalánosabb esetben úgy szokott alakulni, hogy a zenekar este héttől hajnali háromig játszik 80-90 perces blokkokban, 15 perces szünetekkel. Természetesen ezt rugalmasan alakítjuk amennyiben a megrendelő vagy a ceremóniamester úgy kívánja, de ez külön egyeztetjük a rendezvény előtt.

Vacsora alatt játszotok-e?

Vacsora alatt a zenekarunk DJ-e szolgáltat halk háttérzenét. Igény esetén, felár ellenében tudunk élőben is vacsorazenét szolgáltatni, bár a sokéves tapasztalatt azt mutatja, sokkal praktikusabb vacsora alá a visszafogottabb hangerejű háttérzenét választani.

Van-e lehetőség műsoridő hosszabbítására 03.00 után, ha a hangulat úgy kívánja?

Természetesen, ennek a feltételeit (ár, időtartam stb.) külön egyeztetjük a szerződés megírása előtt. Lehet a zenekart vagy a Dj-t is választani, természetesen az utóbbi kedvezőbb árú.

Mulatós zenét játszotok-e?

Játszunk. Bár a repertoárunk nagy részét népszerű – és egyben jól táncolható – magyar és nemzetközi slágerek alkotják, de emellett a legjobb mulatós dalok is megtalálhatóak meg a repertoárunkban, mint pl: Aranyeső, Nád a házam teteje, Hosszú fekete haj, Lakodalom van a mi utcánkban stb.

Külön kérésre betanultok-e egy-két kedvenc dalt?

Szívesen betanulunk kedvenc dalt (max. 2-őt), abban az esetben, ha ezt a zenekarunk be tudja építeni a továbbiakban a műsorába, valamint a “hangszerelésünk” lehetővé teszik a dal színvonalas előadását. Az ilyen jellegű kéréseiteket legalább 3 hónappal előre jelezzétek.

"Kihúzhatunk-e" dalokat a repertoárból?

Nem! Illetve max 1-2 olyan dalt, amelyet valami miatt nagyon nem kedveltek. A műsor összeállítása a zenekar feladata, amelyet nagyban befolyásolhat a vendégsereg összetétele. Ebben nekünk nagyobb rutinunk van, mint a házasulandó párnak, ezért jobb, ha ezt ránk bízzátok! :)

Vállaltok-e “vőfélykedést”, műsorvezetést?

Legjobban a ceremóniamesterekkel szeretünk együtt dolgozni, akiket megtaláltok a Partnereink menüpontban. Ha erre nincs lehetőség, minimális felár ellenében a zenekarunk frontemberei vállalják az este műsorvezetését. (játékok vezetését nem!!!)

Játszottatok-e már “nemzetközi esküvőn”?

Egyre gyakrabban fordul elő napjainkban, hogy az ifjú pár egyik tagja nem magyar állampolgár, így a vendégek jó része is külföldről érkezik. Repertoárunk igen széles (nemzetközi dalok szempontjából is), de tapasztalataink szerint nagyon szeretik a magyar nyelvű dalokat is a külföldi vendégek. Frontembereink angol nyelven is konferálnak.

Mit tartalmaz a zenekar fellépti díja?

 • A zenekar és a technikai személyzet (18.00-03.00 között)
 • Élőzene szolgáltatás 80-90 perces blokkokban, 15 perces szünetekkel (19.00-03.00)
 • Vacsora alatt és a vendégváráskor DJ által biztosított háttérzenét
 • Zenekari szünetkben DJ
 • Az utazási/szállítási költségeinket (Az útiköltséget Szentesről kalkuláljuk)
 • A zenekari hang- és fénytechnikát (18.00-03.00 között)
 • A menyecsketánc élőzenei kiszolgálását
 • A polgári szertartás hangosítását, valamint egyéb hangosítási feladatok elvégzését (sztárvendég, vetítés, stb.)

Mit nem tartalmaz a fellépti díj?

 • A 18.00 óra előtti és a 03.00 óra utáni technikai készenlét óradíjait
 • A vacsora alatti élőzenei műsor biztosítását, és műsorvezetést (ceremóniamester hiányában)

Ha kevesebben jönnétek el zenélni, olcsóbb lenne-e a zenekar? 

Nem. A zenekar mindig a honlapunkon feltüntetett 5 fős (1 énekesnő, basszusgitáros/ének, gitáros/ének, billenytűs, dobos) felállásában játszik, ugyanis így tudja garantálni a produkció színvonalát. Minden zenésznek konkrét “szerepe” van a zenekarban, hiányuk esetén romlana a zene minősége, amelyet a zenekar nem szívesen vállalna fel.

Van-e elérhető hang- és videoanyaga az együttesnek?

Referencia videónk megtekinthető itt a honlapunkon ill. a youtube csatornánkon.

Lehet-e karaokézni a zenekarral?

Előzetes egyeztetést igényel, maximum 1-2 dal erejéig, kultúrált körülmények között. (nagyon féltjük a drága felszereléseinket, és szeretnénk megóvni magunkat attól a kellemetlenségtől, hogy az “önjelölt énekes” illuminált állapotban tapossa, leöntse a számunkra nagyon értékes hangszereinket…) 

Milyen egyéb igényei vannak a zenekarnak az este folyamán?

 • Kultúrált, lehetőség szerint mosdóval ellátott (zárható) öltözőt igénylünk az est folyamán
 • Minimum egyszeri kétfogásos (leves+főétel) étkezést a zenekar és a technikai személyzetünk részére – megfelel az ún. “személyzeti vacsora” is + asztal a zenekar részére (előnyös a vendégektől elkülönítve)
 • Ásványvíz, alkoholmentes italok, kávé stb.
 • Ingyenes parkolási lehetőség a zenekari mikrobusz számára

Hogyan lehet lefoglalni a zenekart?

Első lépésben a kapcsolat menüpontban ellenőrizd, hogy az általad kiválasztott napon ráér-e az együttes. Ezután e-mailben vagy telefonon, skype-on vagy személyes találkozón megbeszéljük a fellépés szerződésének feltételeit.